Su carrito de compras está vacío
 
English Polski Spanish 
Buscar un manual
 

(p.Ej. AA-V20EG JVC, ZX-7 Sony)
PayPal 1000+ rating Secure, Encrypted Checkout.
 
Usuarios conectados
Actualmente hay 377 visitantes online.
Support Info
ELECTROLUX
BOX_MANUFACTURER_SUPPORT_FIRST_CONTACT
BOX_MANUFACTURER_SUPPORT_TRADEMARKS
Productos
Información
Destacado
Inicio >> ELECTROLUX >> ZB271TF Manual de Usuario
 
 0 artículo(s) en Su carrito 

ELECTROLUX ZB271TF
Manual de Usuario


¡Twitee acerca de este producto y obtenga $1.00 de crédito en la tienda para uso!
  • Descargable
  • Formato PDF
  • Manual completo
  • Idiomas: English, German, Turkish
Precio: $4.99

Descripción del ELECTROLUX ZB271TF Manual de Usuario

Manual del propietario completo en formato digital. El manual estará disponible para descarga como archivo PDF después de que lo compre.

El Manual del Propietario (a veces llamado Manual del Usuario o Guía del Usuario) contiene información sobre cómo utilizar su dispositivo. Después de colocar la orden le enviaremos las instrucciones de descarga a su dirección de e-mail.

The manual is available in languages: English, German, Turkish

Not yet ready
You must purchase it first

Opiniones de los clientes
No hay comentarios de productos.

TEXT_PDF_SNIPPET
Nederlands
Uitpakken en in elkaar zetten
Controleer of alle onderdelen in de doos aanwezig zijn. 1. 2. 3. Bevestig de greep door deze voorzichtig in de zuigruimte te schuiven. Zorg ervoor dat de kabel niet klem komt te zitten. Zet de greep vast met de meegeleverde borgschroef. Gebruik hiervoor een Phillips-schroevendraaier of een munt. Plaats het oplaadstation in de buurt van een stopcontact (ver verwijderd van hittebronnen of natte ruimten). Steek de adapter in het stopcontact en zet het oplaadstation aan. U kunt het hangende oplaadstation aan een muur bevestigen. Controleer vooraf of de muur het gewicht van de Ergorapido kan dragen.

Blaasbalgen reinigen
Soms raken voorwerpen verstrikt in de blaasbalgen, waardoor de zuigkracht afneemt. 17. Verwijder de blaasbalgen door de kleine schroef los te draaien en de blaasbalgen uit de houder te trekken. Reinig de blaasbalgen met een stok of vergelijkbaar voorwerp. Plaats de blaasbalgen terug in de houder en draai de kleine schroef vast.

Wielassen reinigen
Als een wiel vastloopt door draadjes of vuil: 18. Verwijder het wiel door de wielklemmen voorzichtig los te maken met een schroevendraaier die u in de wielspleet plaatst. Verwijder draadjes of andere voorwerpen die in de wielassen verstrikt kunnen zijn geraakt. Plaats het wiel terug en duw de wielklemmen weer stevig tegen elkaar.

4.

Opladen
5. Plaats de Ergorapido in het oplaadstation (alleen als de Ergorapido is uitgeschakeld). Het indicatorlampje gaat branden om aan te geven dat de Ergorapido wordt opgeladen. Het duurt 8 tot 10 uur om de batterijen volledig op te laden voor het eerste gebruik. Als de Ergorapido helemaal leeg is, duurt het ongeveer 12 tot 16 uur om de batterij weer volledig op te laden. U kunt de Ergorapido het beste in het oplaadstation plaatsen als u het apparaat niet gebruikt, zodat de stofzuiger altijd gereed voor gebruik is. Tijdens het opladen kan de adapter warm worden. Dit is normaal.

NB:
⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠⢠Stofzuig nooit in natte ruimten. Stofzuig nooit in de buurt van ontvlambare gassen, vloeistoffen, enz. Zuig nooit scherpe voorwerpen zoals glasscherven op. Zuig nooit vloeistoffen op. Hierdoor kan de stofzuiger ernstig beschadigd raken. Zuig nooit as, brandende sigarettenpeuken, enz. op. Zuig nooit ï¬jn stof van bijvoorbeeld gips, beton, bloem of as op. Laat de stofzuiger nooit in direct zonlicht staan. Stel de stofzuiger of de batterij niet aan grote hitte bloot. De batterij mag nooit uit elkaar worden gehaald, worden kortgesloten, in contact komen met een metalen oppervlak of worden blootgesteld aan grote hitte.

Vloeren en tapijt stofzuigen
Controleer regelmatig of de mondstukkussentjes en de rolborstel schoon zijn om te voorkomen dat u kwetsbare vloeren beschadigd 6. Start de Ergorapido door de knop Aan/Uit van u weg te drukken. â eerste stand = verminderde zuigkracht voor langdurig gebruik â tweede stand = volle zuigkracht

Verwijdering
Als u een Ergorapido wilt weggooien, moet u eerst de batterijen verwijderen. Gooi lege batterijen nooit weg bij het gewone huisvuil. Breng ze naar speciaal daarvoor bestemde afvalcontainers.

Tafels, meubels, autostoelen enz. stofzuigen
7. 8. 9. Verwijder de handeenheid door beide ontgrendelingsknoppen tegelijkertijd in te drukken. De handeenheid komt nu los en kan gemakkelijk worden verwijderd. U kunt het mondstuk voor kieren uittrekken om moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen. Als het mondstuk voor kieren verstopt raakt, kunt u het mondstuk losmaken van de handeenheid. Druk de ontgrendelingsknop in en trek het mondstuk voor kieren los. Reinig het mondstuk en verwijder voorwerpen die in de luchtbuis vastzitten.

Batterijen verwijderen (zie afbeelding op pag. 2)
19. NB: de Ergorapido mag niet in het oplaadstation staan wanneer u de batterijen verwijdert. ⢠Draai de vier schroeven los. ⢠Til voorzichtig de batterijklep op. ⢠Maak de verbindingssnoeren los en til de batterijen uit de houder.

Onderhoud en reparaties
Als uw Ergorapido niet goed of helemaal niet meer werkt, brengt u de stofzuiger naar een erkend Electrolux Service Centre.

Leegmaken/reinigen A. Het stofreservoir snel leegmaken
10. Open de leegmaakklep van het stofreservoir en leeg de inhoud in een bak of zak. Druk op de leegmaakklep totdat deze vastklikt.

B. Snel reinigen met de stofzuigklep van de stofzuiger
11. Til de stofzuigklep op. Stofzuig het stofreservoir en ï¬lter door de slanggreep van een andere stofzuiger tegen de opening onder de stofzuigklep te plaatsen.

C. Het stofreservoir en de ï¬lters grondig reinigen
12. Verwijder het stofreservoir door de ontgrendelingsknop aan een van de zijkanten van het reservoir in te drukken. Neem het stofreservoir uit de stofzuiger, verwijder beide ï¬lters en leeg de inhoud van het stofreservoir in een bak of zak. 13. U kunt het stofreservoir, het voorï¬lter en het ï¬jne ï¬lter uitschudden of uitwassen met warm water. Zorg ervoor dat de onderdelen goed droog zijn voordat u ze terugplaatst. Plaats de onderdelen in omgekeerde volgorde terug.

De rolborstel reinigen
Als de rolborstel verstopt raakt of vastloopt, gaat het indicatorlampje op het mondstuk voor vloeren uit. U moet de rolborstel dan schoonmaken. Zet eerst de Ergorapido uit en verwijder voorzichtig alle verwarde draadjes enz. met een schaar of scherp mes. 14. Als u de rolborstel hiervoor moet losmaken, opent u de borstelkap door de borgschroef tegen de klok in te draaien met een munt of schroevendraaier. De borstelkap laat nu los en kan worden verwijderd. 15. Til de rolborstel uit de stofzuiger en maak de borstel goed schoon. Plaats de rolborstel terug en zorg ervoor dat de borstel goed op de geleiderails wordt geplaatst en vrij kan ronddraaien. 16. Zet de borstelkap vast door de borgschroef zo ver mogelijk met de klok mee te draaien.

8

Quizás también quiera comprar

$4.99

SX-K700 TECHNICS
Manual de Usuario

Manual del propietario completo en formato digital. El manual estará disponible para descarga como …

$4.99

CJ-V51 PIONEER
Manual de Servicio

Manual de servicio completo en formato digital (archivo PDF). Los manuales de servicio por lo genera…

$4.99

SX-PR602 TECHNICS
Manual de Servicio

Manual de servicio completo en formato digital (archivo PDF). Los manuales de servicio por lo genera…

$4.99

AG-7500 PANASONIC
Manual de Usuario

Manual del propietario completo en formato digital. El manual estará disponible para descarga como …

$4.99

YB400PE GRUNDIG
Manual de Usuario

Manual del propietario completo en formato digital. El manual estará disponible para descarga como …

$4.99

AG7330 PANASONIC
Manual de Servicio

Manual de servicio completo en formato digital (archivo PDF). Los manuales de servicio por lo genera…

$4.99

A-1500 TEAC
Manual de Servicio

Manual de servicio completo en formato digital (archivo PDF). Los manuales de servicio por lo genera…

$4.99

HC-P4752W SAMSUNG
Manual de Servicio

Manual de servicio completo en formato digital (archivo PDF). Los manuales de servicio por lo genera…
>
Parse Time: 0.238 - Number of Queries: 130 - Query Time: 0.047